Анонси


    Назад

    Стан водних об'єктів Чернігівської області Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    4 серпня відбулось перше засідання робочої групи з вивчення стану водних об’єктів Чернігівської області, яке провели в приміщенні Козелецької районної ради та райдержадміністрації.

    Учасниками засідання були представники прокуратури, екологічних служб, районних органів влади, депутати обласної ради, члени Громадської ради при Державній екологічній інспекції у Чернігівській області.

    Засідання розпочалось з доповіді про стан водойм Чернігівської області, зокрема особливу увагу приділили ситуації, що склалась на річці Остер.

    За результатами обстеження, станом на 4 серпня стан кольору, запаху води в річці Остер поступово покращується до природного.

    Епізоотична ситуація щодо хвороби риб в річці Остер на території Носівського району на 4 серпня контрольована, загиблої риби в річці і на берегах не виявлено. Повідомлень про випадки зараження чи отруєння водою людей та тварин не зареєстровано.

    Заступник директора Департаменту екології та природних ресурсі Тетяна Небрат в черговий раз наголосила, що жодне з лабораторних досліджень не підтвердило хімічного забруднення водойми і хвилювання з цього приводу є безпідставними.

    Учасники засідання дійшли згоди про необхідність проведення другого засідання робочої групи після того, як отримають результати досліджень води з річки Остер від київської лабораторії.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система