Анонси


    Назад

    Відбулась нарада щодо екологічного стану річки Остер

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    17 серпня в приміщенні Ніжинської райдержадміністрації відбулась нарада під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації в присутності голови Козелецької райдержадміністрації, Ніжинського міського голови, голови Ніжинської райдержадміністрації, представників Департаменту екології та природних ресурсів, Державної екологічної інспекції у Чернігівській області та Деснянського басейнового управління водних ресурсів.

    На нараді було обговорено стан річки Остер, вкотре проаналізовано причини погіршення екологічного стану водойми, визначено шляхи усунення наслідків та можливі заходи по запобіганню погіршення стану річки Остер.

    Керівництво Ніжинського району прозвітувало, що у співпраці з Ніжинським міськрайонним відділом ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» та залучивши науковців Ніжинського державного університету імені М.Гоголя провели своєчасну роз’яснювальну роботу з місцевим населенням щодо причин виникнення та шляхів подолання наслідків погіршення екологічного стану на річці Остер.

    Голова Козелецької райдержадміністрації поінформував, що громадськість Козелецького району піддає сумніву висновки державних служб та організацій щодо причин погіршення екологічного стану річки Остер та вимагає проведення заходів по розчищенню русла водойми.

    На сьогоднішній день, ситуація на річці Остер поступово покращується, загиблої риби в річці та на її берегах не виявлено, випадків зараження чи отруєння водою людей та тварин не зареєстровано.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система