Анонси


    Назад

    Діти пізнають природу Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    22 вересня учні 3-х класів міста Чернігова відвідали комунальний заклад «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

    Школярі познайомилися з різновидністю квітів та рослин, що ростуть на території закладу. Також побачили музей хліба, кабінет флористики та тварин у куточку живої природи.

    Крім, того познайомилися з роботами учнів, що представлені в експозиції «Непотрібним речам - друге життя».

    Сьогодні комунальний заклад „Чернігівська обласна станція юних натуралістів” – це профільний позашкільний навчальний заклад, який об’єднує школярів та учнівську молодь віком від 8 до 18 років. В закладі працює 63 профільні гуртки юних натуралістів, 4 клуби, дитяча аматорська народно-обрядова студія „Барвінок”, секція юних натуралістів - телеведучих «Паросток», екологічна агітбригада «Десняночка», в яких поглиблюють свої знання більше 1500 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Чернігова.

    Можна стверджувати, що сьогодні екологічна освіта є одним із самих важливих напрямків виховання особистості. Система екологічного виховання передбачає формування умінь аналізувати явища природи та бережливе ставлення до її багатств.

    Пріоритетними напрямками діяльності Департаменту є еколого-просвітницька робота з молоддю та громадськістю, популяризація природоохоронної роботи, привернення уваги до збереження довкілля. Одним з напрямків є співпраця зі станцією юних натуралістів, де неодноразово проводились засідання за круглим столом, зустрічі з громадськістю та інше. В межах виконання заходів Програми охорони навколишнього природного середовища на 2014-2020 роки були видані дитячі книжки для дітей дошкільного віку та учнів початкових класів - розмальовка «Тварини, рослини і гриби Мезинського національного природного парку» та збірка віршів на екологічну тематику поетів Чернігівської області.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система