Анонси


    Назад

    Визначено Порядок інформаційної взаємодії суб'єктів моніторингу довкілля Чернігівської області

    Порядок інформаційної взаємодії суб'єктів моніторингу довкілля Чернігівської області обговорили на засіданні Комісії з питань моніторингу довкілля Чернігівської області 28 вересня 2016 року.

    Леонід Сахневич, перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації, голова комісії зазначив, що за останні роки відбулися зміни в законодавстві, зміни назв, структур та функцій суб’єктів моніторингу довкілля Чернігівської області, тому виникла необхідність у приведенні до відповідності чинному законодавству розпорядчих документів, які регламентують діяльність у сфері екологічного моніторингу.

    Проект Порядку інформаційної взаємодії суб'єктів моніторингу довкілля Чернігівської області сформовано відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 березня 1998 року № 391 «Про затвердження Положення про державну систему моніторингу довкілля». При підготовці Проекту враховувалися пропозиції всіх територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління суб'єктів державної системи моніторингу довкілля, які знаходяться на території області.

    Особливу увагу приділено механізму обміну інформацією між суб'єктами моніторингу довкілля Чернігівської області в разі виникнення або загрозі виникнення надзвичайних ситуацій із забрудненням навколишнього природного середовища.

    Сподіваємося, що і надалі обмін між суб'єктами моніторингу довкілля буде здійснюватися в повному обсязі, що сприятиме кращому інформуванню громадськості про стан довкілля.

    Ознайомитися з Порядком інформаційної взаємодії суб'єктів моніторингу довкілля Чернігівської області можна ознайомитися на сайті Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації в розділі «Стан довкілля області» за посиланням http://eco.cg.gov.ua/index.php?id=18667&tp=1&pg=

    Порядок інформаційної взаємодії суб'єктів моніторингу довкілля Чернігівської області

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система