Анонси


    Назад

    Екологічні об’єкти на контролі першого заступника голови облдержадміністрації

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    21 жовтня перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та представники Департаменту екології та природних ресурсів з робочою поїздкою відвідали місто Новгород-Сіверський, де перевірили стан виконання об’єкту будівництва протиерозійної споруди по ліквідації наслідків ерозійних явищ по вулиці Шорса в місті Новгород-Сіверський.

    Місто Новгород-Сіверський знаходиться на пересіченій місцевості, в зв’язку з чим під дією поверхневих стоків в різних частинах міста відбуваються ерозійні процеси. Найбільш значні руйнівні процеси відбулись в районі вулиці Успенська (раніше Щорса). Ситуація, що склалась, загрожує руйнацією дороги та житлових будівель і потребує негайного втручання.

    Новгород-Сіверською міською радою було розроблено проектно-кошторисну документацію та подано до Департаменту екології та природних ресурсів. На даний час будівництво об’єкту фінансується з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Вартість будівельно-монтажних робіт склала 585,014 тисяч гривень.

    Завершення будівельних робіт планується в листопаді поточного року.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система