Анонси


    Назад

    21 листопада – День Гідності та Свободи

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    13 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким в Україні 21 листопада відзначається День гідності та свободи. Це свято в Україні відзначається щороку на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

    Вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору, цього року на Чернігівщині вирішили проведенням ряду заходів. Зокрема, відбудеться народне Віче, молебень за загиблими, які віддали своє життя заради миру та спокою на українській землі, перегляд документального фільму «Зима, що нас змінила».

    Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації бажає всім міцного здоров’я, незламного духу, людської гідності та самоповаги, досягнення миру і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система