Анонси


    Назад

    Запрошуємо приєднатися до природоохоронної акції «Підгодуємо птахів взимку»

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Однією з найбільш розповсюджених груп теплокровних тварин є птахи. В Україні їх налічується близько 360 видів. Урбанізація та руйнівні катаклізми ХХ століття значно зменшили чисельність пташиного населення. Тому охороняти потрібно не тільки рідкісних і зникаючих птахів, а й усіх птахів, у тому числі й тих, що є поряд з людиною, у місті, селищі, біля школи.

    Акція «Підгодуємо птахів взимку» покликана привернути увагу громадськості щодо необхідності охорони та збереження зимуючих видів птахів Чернігова та Чернігівської області.

    Організаторами акції є:

    • Комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради

    • Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації

    • Кафедра екології та охорони природи хіміко-біологічного факультету Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка

    • Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої сільської молоді Чернігівської обласної ради

    • Чернігівська обласна організація Всеукраїнського товариства охорони природи

    • Чернігівська міська організація Всеукраїнської екологічної ліги

    До участі в акції запрошуються учні загальноосвітніх та гуртківці позашкільних навчальних закладів еколого-натуралістичного напряму, студенти вищих навчальних закладів, громадські екологічні об'єднання м. Чернігова та Чернігівської області. Участь в акції може бути індивідуальною або у складі команди, гуртка, класу, групи, об’єднання.

    Термін і місце проведення:

    Заходи, в рамках акції, рекомендовано проводити в базових школах міста Чернігова та області в період з 01 по 15 грудня 2016 року, з подальшою підгодівлею птахів в несприятливу зимову та ранньовесняну пору року. Найкращі шкільні роботи Оргкомітет акції просить сфотографувати і надіслати фото на електронну адресу Оргкомітету до 15 грудня 2016 року, а 17 грудня 2016 року (за можливості та потреби) презентувати свої роботи на загальній виставці конкурсних робіт на території РЛП «Ялівщина». Принесені годівнички будуть розвішені на території РЛП «Ялівщина».

    Підведення підсумків акції:

    Підведення підсумків проводить Оргкомітет природоохоронної акції.

    Конкурсні роботи в межах міста Чернігова та прилеглих районів будуть представлені 17 грудня 2016 року та розвішені на території РЛП «Ялівщина» в рамках акції «Наша допомога зимуючим птахам». Збір о 11-00 біля міського Центру туристично-оздоровчої роботи , вхід до РЛП Ялівщина.

    Найкращі та найоригінальніші роботи будуть відмічені Грамотами Оргкомітету та подарунками природоохоронної акції.

    Адреса Оргкомітету: РЛП «Ялівщина», 14017, м. Чернігів, вул. Малясова, 12, каб. 25, E-mail:[email protected], тел.: +380989117439, +380662341355

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система