Анонси


    Назад

    «Батарейкам – утилізація!»

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Всеукраїнська екологічна ліга, Національний молодіжний центр «Екологічні ініціативи» та Всеукраїнська дитяча спілка «Екологічна варта» проводять всеукраїнську громадську природоохоронну кампанію «Батарейкам – утилізація!».

    Основним завданням кампанії є інформування населення про необхідність правильного поводження з відпрацьованими хімічними джерелами струму, зокрема батарейками, та залучення небайдужих громадян до збирання таких відходів для подальшої їх утилізації.

    Оскільки жоден український завод не має ліцензії на утилізацію відпрацьованих джерел струму, наш партнер – компанія «Сігмас Еколоджі» транспортує зібрані батарейки у Францію на завод компанії Tredi SA, яка спеціалізується на утилізації небезпечних хімічних відходів і є однією з провідних в Європі, має всю необхідну для цього документацію та значний досвід роботи.

    Кампанія «Батарейкам – утилізація!» проводиться з 2012 року. За даними Всеукраїнської екологічної ліги за цей час було встановлено 518 контейнерів у всіх регіонах України та зібрано понад 14 тон відпрацьованих батарейок.

    Більше інформації щодо участі та умов проведення кампанії читати тут

     

    Інформація надана Всеукраїнською екологічною лігою

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система