Анонси


    Назад

    Експертна зустріч з обговорення законопроекту

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    23 березня працівниками Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Головного управління Держгеокадастру в Чернігівській області, Національного педагогічного університету ім.Т.Г. Шевченка прийнято участь у експертній зустрічі в режимі он-лайн з питань обговорення пріоритетів урядової політики на тему «Внесення змін до законодавства з метою наближення до Оселищної та Пташиної директив ЄС».

    В ході зустрічі спеціалістів Мінприроди, облдержадміністрацій, представників громадськості та науковців, обговорено законопроект «Про збереження природних оселищ та видів природної фауни і флори європейського значення в Україні».

    Завданням законодавства про збереження природних оселищ та видів природної фауни і флори європейського значення в Україні є регулювання відносин у сфері забезпечення підтримання біорізноманіття шляхом збереження природних оселищ та видів природної фауни і флори.

    Зустріч пройшла в дружній атмосфері та жвавому обговоренні. Більшість областей висловили думку про можливість внести поправки у вже існуюче законодавство і не приймати окремий закон. Основні питання що звучали, стосувались фінансування заходів прописаних в законопроекті, списків видів та оселищ, менеджмент планів, повноважень обласних та районних адміністрацій.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система