Анонси


    Назад

    Як формувати екологічну свідомість?

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Про це говорили сьогодні на прес-брифінгу присвяченому темі «Життя в стилі ЕКО – формуємо екологічну свідомість».

    - Робота Департаменту направлена на залучення якомога більшої кількості людей до збереження довкілля та формування в громаді екологічних цінностей. Ми відкриті до співпраці та розглянемо всі пропозиції по формуванню екологічної свідомості громадян - зазначила директор Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації Катерина Тканко.

    З метою привернення уваги громадськості до екологічних проблем та підвищення рівня екологічних знань Департаментом започатковано екологічний конкурс обласного рівня «Одна планета – одне майбутнє» та здійснюється підготовка екологічного фестивалю «Життя в стилі ЕКО» до Всесвітнього дня довкілля.

    Екологічний фестиваль «Життя в стилі ЕКО» відбудеться 5 червня в регіональному ландшафтному парку «Ялівщина».

    До участі у фестивалі запрошено всіх бажаючих, де на них чекатимуть: екологічні цікавинки в сфері науки і техніки, ігри, розваги, екологічний квест, аква-гейм, народні ремесла, майсер-класи, ярмарок майстрів, контактний зоопарк, фотовиставка. В рамках фестивалю також буде проведено прибирання території парку та висаджено реліктові цінні рослини.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система