Анонси


    Назад

    Розумна і талановита молодь – майбутнє нашої держави

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    9 червня представники Департаменту відвідали дитячий табір «Юний турист», де познайомились з розумними, талановитими, щирими та відкритими до спілкування дітьми.

    Переможці учнівських предметних олімпіад та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, лауреати різноманітних конкурсів, фестивалів та змагань з іноземних мов наразі відпочивають на базі дитячого табору «Юний турист» у селі Количівка Чернігівського району.

    Директор Департаменту Катерина Тканко розповіла вихованцям табору про ті види тварин, які зникли з нашої Планети та необхідність захисту ще існуючих видів. В свою чергу діти проявили неабиякі знання в області біології, хімії та природознавства.

    Також, на зустрічі йшлося про вплив електроприладів на здоров’я людини, зокрема, негативний вплив електромагнітних хвиль на наш організм та правила користування мобільним телефоном.

    По завершенню заходу найбільш активні учасники отримали в подарунок книжки «Природно-заповідний фонд Чернігівської області».

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система