Анонси


    Назад

    В населених пунктах Менського району облаштували місця роздільного збору твердих побутових відходів

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Нові майданчики з роздільного збору твердих побутових відходів з’явилися в місті Мена, селищах міського типу Березна, Макошино, селах Киселівка, Величківка, Куковичі, Дягова, Феськівка, Сахнівка, Жовтневе (Покровське) та Миколаївка Менського району Чернігівської області.

    Роботи були здійснені відповідно до Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки. З обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на вказані заходи було виділено 189,98 тис. грн. Розпорядником коштів по цьому об’єкту був Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації.

    Облаштування місць роздільного збору твердих побутових відходів передбачало підготовку та бетонування площадок з улаштуванням огорожі з ґратчастих парканів і установленням стовпів, виготовлення та установку дерев’яних та металевих контейнерів.

    В подальшому Департамент екології та природних ресурсів планує продовжити роботи в цьому напрямку та підтримувати ініціативу місцевих громад по облаштуванню місць роздільного збору твердих побутових відходів в інших районах області.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система