Анонси


    Назад

    В селі Гнатівка Новгород-Сіверського району відкрито облаштоване джерело

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    На виконання заходів Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки 28 серпня біля села Гнатівка Новгород-Сіверського району відбулось урочисте відкриття облаштованого природного джерела «Криниця».

    На відкритті були присутні представники Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації, Деснянського басейнового управління водних ресурсів, органів виконавчої влади на місцях та органів місцевого самоврядування.

    Відродження та упорядкування джерела здійснили працівники Сосницького міжрайонного управління водного господарства Деснянського басейнового управління водних ресурсів за фінансової підтримки Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації. Розчистили саме джерело та прилеглу територію, зробили альтанку, оглядовий майданчик та огорожу, встановили водоохоронний знак.

    Під час заходу учні сільської школи зачитали вірші та прозвучали українські народні пісні.

    Відкриття джерела було приурочено до церковного свята – дня Успіння Пресвятої Богородиці та супроводжувалось церемонією освячення джерела.

    Читати також: Відкриття джерела в селі Смяч Новгород-Сіверського району

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система