Анонси


    Назад

    Обговорено питання подальшого функціонування РЛП «Ялівщина»

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    19 жовтня в приміщенні облдержадміністрації відбулася нарада присвячена питанням подальшого функціонування регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», перспективам розвитку та проблемним питанням діяльності парку.

    В засіданні взяли участь представники Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівської обласної ради, Чернігівської міської ради, Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, РЛП «Ялівщина» та громадськість.

    Найбільше уваги приділили проекту землеустрою щодо встановлення меж парку, можливості проведення інвентаризації земель запасу та подальшої передачі «Ялівщини» у підпорядкування Чернігівської міської ради.

    Інженер-землевпорядник приватного підприємства «Десна-Експерт-М» Ігор Дорошенко зазначив, що Проект землеустрою щодо організації і встановлення меж регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» розроблено площею 168,7054 га. Відповідно до статті 47 Закону України «Про землеустрій», Проект отримав позитивний висновок всіх установ, крім погодження Чернігівської міської ради, як землекористувача.

    Представники Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації зазначили, що претензій до проектанта вони не мають, але наполягають на проведенні інвентаризації земель запасу Чернігівської міської ради, які ввійшли до РЛП «Ялівщина».

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система