Анонси


    Назад

    У регіональному ландшафтному парку «Ніжинський» з’явились нові елементи облаштування еколого-пізнавальних стежок

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Парк «Ніжинський» є наймолодшим регіональним ландшафтним парком в Чернігівській області. Він був створений в 2015 році за підтримки Проекту ЄС "Clima East: Збереження та стале використання торфовищ".

    На його території вже діє дві екологічні стежки «Лісовий затишок» та «Спадщина предків», які були розроблені з врахуванням найбільш цікавих природних об’єктів парку.

    На сьогодні дирекція парку, за фінансової підтримки Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації і Проекту ЄС "Clima East: Збереження та стале використання торфовищ", продовжує облаштування об’єктів парку. Так, нещодавно, з метою впорядкування парку, пізнання природи нашого краю, підвищення його привабливості для екологічного туризму та відпочинку, були встановлені дві вирізьблені вивіски назв стежок, дерев’яні смітники в кількості сім штук, вказівники, що інформують учасників дорожнього руху про наявні поблизу об’єкти природоохоронної галузі, два цегляні мангали, арка для проведення урочистих подій, альтанка для відпочиваючих, стенди для зразків деревини та ін.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система