Анонси


    Назад

    В селищі Варва завершено будівництво каналізаційної насосної станції

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Побудована каналізаційна насосна станція знаходиться в центральній частині смт Варва. Розробка та будівництво об’єкту відбулось з урахуванням перспектив розвитку мікрорайону та задоволення потреб жителів у водовідведенні. Рішення було прийнято побудувати не тільки вуличну систему водовідведення, а ще й каналізаційну насосну станцію для подальшого перекачування стічних вод мікрорайону в каналізаційну мережу міста. Тільки таке комплексне рішення дозволяє вирішити місцеву проблему.

    Роботи були виконані за підтримки Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації в межах виконання заходів Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки. За кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища було проведено будівництво підземної камери каналізаційної насосної станції з технологічним обладнанням, два колодязі із збірного залізобетону, каналізаційний напірний колектор з поліетиленових труб, переходи під автомобільними дорогами (відкритим способом), модульну будівлю насосної станції та енергопостачання каналізаційної насосної станції. На зазначені роботи з фонду було виділено 529,03 тис. грн.

    Виконання зазначених робіт дало змогу значно підвищити надійність роботи системи централізованого водовідведення та поліпшити умови життя мешканців мікрорайону.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система