Анонси


    Назад

    Про новітні підходи до організації роботи еколого-натуралістичного напрямку говорили на обласному семінарі для працівників закладів позашкільної освіти

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    На базі комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» 21 листопада відбувся обласний семінар на тему «Нова українська школа – новітні підходи до організації роботи еколого-натуралістичного напрямку у закладах позашкільної освіти».

    В заході взяли участь представники Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації, Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, комунального закладу «Станція юних натуралістів», а також інших закладів позашкільної освіти.

    Учасники семінару обговорили проблемні питання роботи позашкільних навчальних закладів та поділилися досвідом екологічного виховання учнів у контексті нової української школи.

    Представники Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації закликали долучитися до щорічного обласного екологічного конкурсу «Одна планета – одне майбутнє».

    - Пріоритетним напрямом діяльності Департаменту екології та природних ресурсів є виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, формування природоохоронного мислення та підвищення екологічної обізнаності та свідомості населення. Саме тому в поточному році ми, разом з Управлінням освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації започаткували проведення екологічного конкурсу «Одна планета – одне майбутнє» - зазначила начальник відділу економіки природокористування Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації Валентина Ганжа.

    Також, в рамках семінару організатори провели екскурсію Чернігівською обласною станцією юних натуралістів та запросили на майстер-класи з флористики та виготовлення саше.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система