Анонси


    Назад

    Вивчати, щоб зберегти

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Таку назву мала екологічна конференція, яка відбулась 2 грудня на базі Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді Чернігівської обласної ради.

    В заході взяли участь учні педагогічного ліцею та їхні батьки, представники Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації, комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів», Чернігівської обласної організації Українського товариства охорони природи, комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина».

    Учні ліцею виступили з доповідями про проведені дослідження під час літньої еколого-краєзнавчої практики та запропонували шляхи вирішення проблемних питань, які вони вивчали.

    Зокрема, ліцеїсти провели дослідження та визначили екологічну роль вуличних насаджень в урбанізованому середовищі міста Чернігів, провели біотестування токсичності води за допомогою «рослин-індикаторів», визначили вплив фітонцидів на терміни зберігання та придатність продуктів харчування, приділили увагу сонячній енергетиці та перспективам використання енергоощадних технологій.

    За результатами проведених досліджень учнями підготовлено та надано для участі в щорічному обласному екологічному конкурсі «Одна планета – одне майбутнє» два екологічні проекти.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система