Анонси


    Назад

    Автомобільні перевезення небезпечних вантажів складають значний сегмент в загальній кількості товарів господарської діяльності, що перевозяться в державі. Такі перевезення вимагають безпечного виконання правил та норм безпеки усіма учасниками на основі чинного законодавства.

    Основними нормативно-правовими документами, які визначають правові, організаційні, соціальні та економічні сфери діяльності, пов’язані з перевезенням небезпечних вантажів автомобільним транспортом в Україні є:

    - Закон України «Про перевезення небезпечних вантажів»;

    - Закон України «Про приєднання України до Європейської Угоди про міжнародне дорожнє перевезення небезпечних вантажів»;

    - Порядок проведення спеціального навчання працівників суб’єктів перевезення небезпечних вантажів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.10.2007 № 1285;

    - Правила дорожнього перевезення небезпечних вантажів, затверджені наказом МВС України від 26.07.2004 № 822 та інші.

    Звертаємо увагу перевізників, що правила перевезення небезпечних вантажів автомобільним транспортом передбачають реалізацію додаткових заходів, що дозволяють попередити або знизити негативний вплив властивостей вказаних вантажів на населення і території. При цьому особлива увага має приділятися класифікації вантажів, пакуванням, способам і умовам перевезення, спеціальній підготовці персоналу, а також конструкції і додатковому обладнанню транспортних засобів, що використовуються для перевезення.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система