Анонси


    Назад

    Створити свято у своєму домі не знищуючи природу

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Зимові новорічні свята – найкраща найважливіша подія року. До них готуються всі, їх з нетерпінням чекають і дорослі, і малі. Новорічні клопоти починаються, як правило, з пошуку красуні-ялинки. Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це коштуватиме нашій природі. Але створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можливо і без знищення дерев. З кожним роком все більше людей віддають перевагу штучним ялинкам, а також живим деревцям в контейнерах, після свят їх можна тримати на балконах або ж висадити на подвір’ї. Новорічну ялинку можна створити власними руками, зробивши святкову композицію.

    19 грудня 2017 року на природничо-математичному факультеті Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка (кафедра екології та охорони природи) відбулася щорічна виставка-конкурс «Зимовий – букет замість ялинки», в рамках природоохоронної акції «Не рубай ялинку».

    На виставці були представлені чудові букети та композиції, з використанням невеликих гілок хвойних дерев, шишок, природних та штучних матеріалів.

    Метою виставки-конкурсу є збереження нашого зеленого багатства – лісів. Діти привчаються до думки, що замість живих ялинок і сосен можна прикрасити оселю на новорічні свята невеликими оригінальними композиціями, які зібрані без шкоди для природи.

    Створити свято у своєму домі не знищуючи природу – це зручно, гарно, актуально і навіть модно в наш час!

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система