Анонси


    Назад

    Чернігівський рибоохоронний патруль роз’яснює правила зимової риболовлі

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Зимова рибалка – улюблене зайняття рибалок-любителів. Рибалки не зважають навіть на несприятливі погодні умови. Під час рибалки взимку слід дотримуватись ряду правил, що стосуються поведінки на льоду та любительського рибальства.

    Пам’ятайте, любительський лов риби в зимовий період (від льодоставу до скресання криги) дозволяється зимовими вудками з блешнею вертикального блесніння з гачком не більше № 10, мормишкою, наживною і живцевою снастями із загальною кількістю гачків на водоймах загального користування, а також тих, що закріплені за громадськими об'єднаннями - не більше п'яти на рибалку; на водоймах, де впроваджене платне рибальство - не більше десяти на рибалку. Крім того, за одну добу особі дозволяється виловити на водоймах загального користування не більше 3 кг риби, на водоймах, де впроваджене платне рибальство – не більше 5 кг, за винятком випадків, коли вага однієї рибини перевищує встановлену норму вилову.

    Відомство ще раз нагадує, з 1 листопада до початку весняно-літньої заборони заборонено ловити рибу на зимувальних ямах (затверджено наказом Управлінням державного агенства рибного говподарства у Чернігівській області від 19.10.2017 № 52-од).

    В Чернігівському рибоохоронному патрулі функціонує цілодобова телефонна «гаряча» лінія: 0991121344 та (0462) 937557. У разі виявлення фактів браконьєрства, прохання оперативно повідомляти за вищевказаними номерами або звернувшись на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.

     

    За інформацією Управління державного агентства рибного господарства у Чернігівській області

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система