Анонси


    Назад

    Як поліпшити екологічний стан області?

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Це питання обговорили на засіданні за круглим столом «Екологічна складова реформи децентралізації (регіональний аспект)».

    Ініціаторами зустрічі виступили комітети Громадської ради при ОДА з реалізації програми «Зелене намисто Чернігівщини» та з питань санепідеміологічного благополуччя і життєдіяльності людини, Громадська рада при Чернігівській РДА, представник Громадської ради при Ніжинському міськвиконкомі, голова громадської організації «Мама-86-Ніжин».

    В засіданні також взяли участь представники Чернігівської РДА, Чернігівської районної ради, об’єднаних територіальних громад, Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України та науковці.

    Представники Департаменту екології та природних ресурсів ОДА і Державної екологічної інспекції у Чернігівській області розповіли учасникам засідання про те, як раціонально використовувати кошти місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища, що таке оцінка впливу на довкілля та як її здійснюють, як боротися зі стихійними сміттєзвалищами та упорядкувати санкціоновані, як в рамках закону видалити аварійні дерева у населених пунктах.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система