Анонси


    Назад

    Якщо Ви небайдужі до "легенів нашого міста" – «ЯЛІВЩИНИ» та любите природу приєднайтеся до природоохоронної акції «ДЕНЬ ЗУСТРІЧІ ПТАХІВ – 2018» – ПОДАРУЙ ДЛЯ ПТАХІВ БУДИНОЧОК!

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Чернігівська обласна організація Українського товариства охорони природи запрошує небайдужу громаду міста Чернігова та Чернігівської області, учнів загальноосвітніх шкіл та їх батьків долучитися до практичної природоохоронної акції «День зустрічі птахів – 2018» – ПОДАРУЙ ДЛЯ ПТАХІВ БУДИНОЧОК, які прилетять та допоможуть нам разом врятувати територію регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» від "нашестя" короїдів, які поселилися на 900 деревах сосни звичайної.

    1 квітня 2018 р. на території регіонального ландшафтного парку «Ялівщини» об 11 годині (вхід біля міського Центру туристично–оздоровчої роботи) відбудеться збір учасників акції та будуть розвішуватися шпаківні, дуплянки, синичники зроблені небайдужими громадянами.

    Мета природоохоронної акції: привернути увагу населення до сучасних проблем охорони, приваблювання, поширення та збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів міста Чернігова та Чернігівської області.

    Всі запитання щодо акції за тел. 380989117439, +380662341355 та на E-mail: [email protected]

     

    За інформацією Чернігівської обласної організації Українського товариства охорони природи

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система