Анонси


    Назад

    В Чернігівській області проведено перше громадське слухання з оцінки впливу на довкілля

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    Департаментом агропромислового розвитку і Департаментом екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації організовано та проведено перше громадське слухання, передбачене процедурою оцінки впливу на довкілля, на якому обговорювався Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності з видобування корисних копалин Нафтогазовидобувного управління (НГВУ) «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта» на Прилуцькому родовищі.

    Громадське слухання відбулося 10 квітня 2018 року в приміщенні Прилуцької райдержадміністрації за участю представників замовника планованої діяльності – НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта», органів місцевого самоврядування та громадськості.

    На громадському слуханні представник замовника планованої діяльності проінформував, яким чином планується продовжувати видобування корисних копалин НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта» на Прилуцькому родовищі та зазначив ймовірні впливи на довкілля такої діяльності.

    Зазначена планована діяльність – це продовження промислової розробки Прилуцького родовища загальною площею 5,4 км2 із видобутку корисних копалин (вуглеводневої сировини) існуючим фондом свердловин та наявними виробничими об’єктами.

    Громадське обговорення вказаної планованої діяльності триває до 19 квітня 2018 року. До цього часу від громадських організацій та окремих громадян приймаються зауваження і пропозиції (у тому числі в електронному вигляді на адресу [email protected]). Зауваження і пропозиції від громадськості будуть враховані при підготовці Звіту про громадське обговорення, який буде внесений до Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля одночасно з висновком з оцінки впливу на довкілля.

     

    Протокол громадських слухань

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система