Анонси


    Назад

    ОБЛАСТІ ВИДІЛЕНО ПОНАД 21,3 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ НА ПРИРОДООХОРОННІ ЗАХОДИ

    Розпорядженням Кабінету Міністрів Українидля здійснення природоохоронних заходів у 2019 році затверджена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам Варвинської селищної об’єднаної територіальної громади, Ічнянської міської ОТГ та міста Ніжин.

    Варто зауважити, що зазначена субвенція виділяється місцевим бюджетам на умовах співфінансування не менше 10 % від загальної вартості проекту.

    Так, на реконструкцію каналізаційних очисних споруд із впровадженням енергозберігаючих технологій у селищі Варва з державного бюджету виділено майже 8,6 мільйона гривень. При цьому співфінансування з місцевого бюджету складатиме понад 950 тисяч гривень.

    Біля 3,8 мільйона гривень з державного бюджету отримає місто Ічня на реконструкцію каналізаційної насосної станції. З місцевого бюджету на цей об’єкт виділено понад 500 тисяч гривень.

    Майже 9 мільйонів гривень з державного бюджету передбачено Ніжину для проведення робіт з реконструкції самопливного каналізаційного колектора. Крім того, на реалізацію даного об’єкта майже мільйон гривень місто виділило з власного бюджету.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система