Анонси


    Назад

    ПІДГОТОВЛЕНА ДОПОВІДЬ ПРО СТАН ДОВКІЛЛЯ ЧЕРНІГІВЩИНИ ЗА 2018 РІК

    Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації підготував Доповідь про стан навколишнього природного середовища в Чернігівській області за 2018 рік.

    Збірник містить матеріали, які відображають стан атмосферного повітря, водних, земельних ресурсів, рослинного, тваринного світу, природно-заповідного фонду, визначають вплив господарської діяльності на довкілля, висвітлюють нагальні екологічні проблеми та пропозиції щодо шляхів їх вирішення. Доповідь також містить інформацію про стан державного управління у сфері охорони навколишнього природного середовища, розвиток екологічної освіти, стан інформування громадськості та громадських організацій.

    Видання підготовлено за активної участі відповідних структурних підрозділів Чернігівської ОДА, територіальних представництв центральних органів виконавчої влади в області, регіональних наукових установ, місцевих комунальних підприємств та громадськості.

    З електронним варіантом Доповіді можна ознайомитися на офіційному сайті Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації за посиланням (http://eco.cg.gov.ua/index.php?id=15801&tp=1&pg=).

     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської обласної державної адміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система