Анонси


    Назад

    ПРЕДСТАВНИКИ КЗ «РЛП «МІЖРІЧИНСЬКИЙ» ВИВЧАЮТЬ ДОСВІД КОЛЕГ З ІНШИХ ОБЛАСТЕЙ

    Виконуючий обов’язки директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Сергій Кошовий відвідав Сеймський регіональний ландшафтний парк на Сумщині.

    Під час візиту очільник КЗ «РЛП «Міжрічинський» ознайомився з основними аспектами функціонування Сеймського парку та обговорив з керівництвом закладу питання забезпечення державної служби охорони. Крім того, вивчено досвід сумських колег у сфері рекреаційної діяльності, в тому числі прокату велосипедів, квадроциклів, засобів водного транспорту тощо.

    Також серед розглянутих питань – подальші кроки розвитку регіонального ландшафтного парку та шляхи залучення інвестицій.

    Довідково.

    Міжрічинський регіональний ландшафтний парк — один з найбільших регіональних ландшафтних парків в Україні. Його площа –  майже 79 тисяч гектарів. Створений РЛП «Міжрічинський» у 2002 році. Загальна протяжність його меж – близько 240 кілометрів. Перебуває у віданні комунального закладу «РЛП «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради.

    Сеймський регіональний ландшафтний парк — це найбільша за площею (98 857,9 гектарів) на Сумщині природно-заповідна територія, яка  перебуває у віданні комунального закладу «РЛП «Сеймський» Сумської обласної ради.

     

    Департамент екології та природних ресурсів 
    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система