Анонси


    Назад

    ЧЕРНІГІВЩИНА ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО РОЗРОБКИ НОВОГО ПРОЄКТУ ПРООН У СФЕРІ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЕКОСИСТЕМ ТА РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА

    Учора, 22 жовтня, делегація від Чернігівської області долучилася до обговорення нової проектної ідеї, над якою зараз працюють фахівці Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН).

    Як повідомлялося раніше, представники ПРООН планують впровадження нового проекту «Сприяння сталому управлінню тваринництвом та збереження екосистем в Північній частині Україні», який реалізовуватиметься одразу в декількох областях, серед яких і Чернігівщина.

    Читати також: ПРООН ПЛАНУЄ ВПРОВАДЖУВАТИ НОВИЙ ПРОЄКТ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ

    У консультаціях з питань підготовки вказаної проектної пропозиції взяли участь фахівці профільних департаментів облдержадміністрації, зокрема екології та природних ресурсів і агропромислового розвитку, а також керівник комунального закладу «РЛП «Міжрічинський.

    З метою напрацювання комплексу практичних кроків і заходів учасники зустрічі обговорили цілі й завдання проєкту та можливі напрямки майбутнього співробітництва. Так, серед визначених цілей проектної ідеї – демонстрація структурних змін у сільському господарстві та продовольчій системі, а саме у виробництві м’яса й молока великої рогатої худоби; досягнення нейтрального рівня в деградації земель; зниження негативного впливу на клімат та зменшення втрат біологічного різноманіття на прикладі Північної частини України.

    Департамент екології та природних
    ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система