Анонси


    Назад

    ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБИ ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ РЕГІОНАЛЬНИХ ЛАНДШАФТНИХ ПАРКІВ

    Реалізація повноважень служби державної охорони регіональних ландшафтних парків області - тема навчального семінару, який оргнізували фахівці Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області для працівників обласних комунальних закладів. Захід  відбувся 3 грудня.

    Зокрема, в семінароі взяли участь представники спеціальних адміністрацій регіональних ландшафтних парків: Міжрічинського, Ніжинського та Ялівщини.

    Серед розглянутих питань - організація охорони заповідних територій, повноваження посадових осіб служби державної охорони природно-заповідного фонду, особливості діяльності у сфері поводження з відходами.

    Особливу увагу учасники семінару приділили проблемі складання протоколів про порушення адміністративного законодавства в галузі охорони довкілля і використання природних ресурсів, видачі обов'язкових для виконання приписів з метою усунення порушень, виявлених у межах заповідних територій, направленню матеріалів про порушення природоохоронного законодавства до відповідних органів для вирішення питання щодо притягнення винних до кримінальної відповідальності.

    Основна мета заходу - підвищити рівенеь професійної кваліфікації працівників служби державної охорони парків, аби забезпечити належну охорону заповідних територій.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система