Анонси


    Назад

    РОЗРОБКА ПРОЄКТУ ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕРИТОРІЇ РЛП «МІЖРІЧИНСЬКИЙ» ЗАВЕРШЕНА

    Відповідно до договору від 10.09.2019 № 41, Громадська організація «Асоціація природоохоронних територій України» представила Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації звіт за результатами виконання науково-дослідної роботи – Проект організації території регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів і об’єктів (далі – Проект).

    Доопрацьований Проект організації території розглядався сьогодні на засіданні комісії по прийманню науково-дослідної роботи.

    На засідання були запрошені представники розробника Проекту, лісогосподарські підприємствами: ДП «Остерське лісове господаоство», ДП «Чернігівське лісове господарство», ДП «Остерський військовий лісгоп», ДП «Чернігівський військовий лісгосп» та Козелецьке районне дочірнє агролісогосподарське спеціалізоване підприємство «Козелецьрайагролісгосп».

    Розробник презентував Проект та тезисно доповів про його склад.

    Лісогосподарські підприємства ознайомились із функціональним зонуванням та режимом території парку і підписали аркуш погодження меж земельних ділянок, що входять до заповідної зони РЛП «Міжрічинський».

     

    Карта функціонального зонування території парку

     

     

    Департамент екології та природних ресурсів 

    Чернігівської обласної державної адміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система