Анонси


    Назад

    НАУКОВЦІ ДОСЛІДИЛИ НАСЛІДКИ ВИБУХІВ БОЄПРИПАСІВ НА ІЧНЯНЩИНІ

    На замовлення Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації в рамках Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки фахівцями Чернігівського національного технологічного університету проведено наукове дослідження екологічного стану водних ресурсів, атмосферного повітря, ґрунтів, рослинного та тваринного світу на території Ічнянського району після надзвичайної ситуації внаслідок вибухів боєприпасів. На виконання даного заходу з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища виділено 190 тисяч гривень.

    Основні цілі дослідження - обстеження стану водних, лісових, земельних ресурсів, атмосферного повітря району, визначення динаміки та порівняльної оцінки фізико-хімічних показників до і після надзвичайної ситуації на  території Ічнянського району та, зокрема, Ічнянського національного природного парку.

    Результати картографовано у системі координат УСК-2000 та WGS-84 для розміщення у ГІС геопорталу містобудівного кадастру Чернігівської обласної державної адміністрації та ресурсах GOOGLE Map.

    Робота над дослідженням виконувалася на підставі нормативних документів методом обстеження та аналізу.

    Зібрана інформація та лабораторні дані проведених наукових досліджень проаналізовані і зведені у науковому звіті з використанням статистичних та архівних матеріалів.

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської обласної державної адміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система