Анонси


    Назад

    В ІЧНІ РЕКОНСТРУЙОВАНА КАНАЛІЗАЦІЙНА НАСОСНА СТАНЦІЯ

    Під час реконструкції на каналізаційній насосній станції (КНС) встановлено нове сучасне насосне обладнання та щити керування, замінено технологічний трубопровід та запірну арматуру. Крім того, облаштована нова оглядова площадка та відновлена система вентиляції.

    Тепер КНС тривалий період може перекачувати за годину 210 кубометрів стічних вод  без загрози аварійних ситуацій. Це в повному обсязі задовільняє потреби міста.

    До слова, каналізаційна насосна станція в Ічні побудована в 1989 році. За період її експлуатації жодного разу не проводилися роботи з реконструкції чи капітального ремонту. За цей час насоси та технологічні трубопроводи прийшли в аварійний стан. Так, з трьох каналізаційних насосів у справному стані залишився лише один, трубопроводи ремонтувалися тільки шляхом встановлення на них ремонтних хомутів. Подальше використання такого обладнання загрожувало виникненням аварійної ситуації. Оскільки через несправність КНС не змогла б приймати стічні води від споживачів.

    Загалом на реконструкцію даного об’єкту витрачено понад 3 мільйони гривень. Проект реалізовано минулоріч за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення природоохоронних заходів на об’єктах комунальної власності – понад 2,745 мільйонів гривень. Крім того, співфінансування з місцевого бюджету м. Ічні склало майже 275 тисяч гривень.

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської обласної державної адміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система