Анонси


    Назад

    До уваги фотолюбителів! У липні стартує міжнародний конкурс «Вікі любить Землю»

    Це фотоконкурс, присвячений пам’яткам природи України. У 2020 році він пройде з 1 по 31 липня. Головна мета конкурсу – створити під вільною ліцензією якомога повнішу базу фотографій пам’яток природи і об’єктів природно-заповідного фонду на території нашої країни для ілюстрування Вікіпедії та інших проектів.

    «Вікі любить Землю» — це частина міжнародного конкурсу Wiki Loves Earth, який був започаткований в Україні 2013 року; у 2019 році в ньому взяли участь 37 країн, цьогоріч – 35. Усього за всю історію конкурсу учасники української частини конкурсу сфотографували понад чотири тисячі об’єктів та територій природно-заповідного фонду України, загалом зібрано більше 90 тисяч фотографій.

    За попередні роки за результатами конкурсу було завантажено світлини понад 155 заповідних об’єктів Чернігівщини, яких на сьогодні в області – 674. Отже, більшість природоохоронних територій Сіверського краю все ще не представлена.

    Запрошуємо всіх фотолюбителів природи долучитися до участі у конкурсі, аби презентувати Чернігівщину та її чарівну природу широкому колу відвідувачів Вікіпедії в усьому світі.

    Детальніше про конкурс можна дізнатися за посиланням.

     

    За матеріалами громадської організації «Вікімедіа Україна»

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система