Анонси


    Назад

    ДОСВІДЧЕНІ ЕКОБЛОГЕРИ ПОДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ ПОШИРЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ ЦІННОСТЕЙ ТА ЗНАНЬ З ПОЧАТКІВЦЯМИ

    Екологічні проблеми і виклики сучасності, підходи до формування екозвичок та впровадження екологічного стилю життя – питання, над якими дискутували учасники заходу «Екоблог: роль у формуванні екологічної свідомості громадян та екологічній освіті». Зустріч відбулася на минулому тижні, 7 серпня, в Національному університеті «Чернігівська політехніка» в рамках проєкту «Разом Ми – Сила, або хочу стати блогером». Разом з екоактивістами, науковцями та студентською молоддю в обговоренні взяли участь представники Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

    Учасники заходу ознайомилися з особливостями ведення екологічних блогів, їх роллю в екологічному вихованні та формуванні екологічної культури молодих громадян, а також отримали практичні навички з планування, створення, ведення екоблогів, поширення екологічних цінностей у суспільстві через блогосферу. Власним досвідом написання екопостів, підготовки відеоматеріалів та проведення заходів у сфері екологічного виховання й екологічної освіти поділилася модератор заходу к. е. н., доцент кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту НУ «Чернігівська політехніка» Катерина Гнедіна.

    До слова, проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки громадської організації «Фундація прав людини», Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністрації

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система