Анонси


    Назад

    ЧИСТО НЕ ТАМ, ДЕ ПРИБИРАЮТЬ, А ТАМ, ДЕ НЕ СМІТЯТЬ

    Вкотре переконуємося, що саме цей вислів ніколи не втратить свою актуальність.

    Чистота – це не тільки запорука здоров’я, це ще й прояв моральності людини.

    Цьогоріч під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» тисячі українців традиційно приєдналися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

    Основна мета заходу – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання ресурсів серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

    У черговий раз представники КЗ «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради та Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА долучилися до акції з прибирання. Сміття збирали у регіональному ландшафтному парку «Ялівщина» на двох локаціях біля ТРЦ HOLLYWOOD – ці ділянки, як завжди, найбільш забруднені.

    Парк «Ялiвщина» – це природна територiя, яка має композиційну, естетичну та емоцiйну єднiсть. Сміття, яке залишають відпочивальники, негативно впливає на життєдіяльність тварин, рослин та самих відвідувачів парку. Тому ми маємо надію, що такі всеукраїнські акції сприяють тому, аби небо було мирним, природні території – чистими та квітучими, відвідувачі –небайдужими до природи, а бізнес – більш соціально відповідальним і долучався до подібних заходів!

     

     
     
     
     
     

    За повідомленням КЗ «РЛП «Ялівщина»

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система