Анонси


    Назад

    У ЯЛІВЩИНІ РОЗМІСТИЛИ ДОДАТКОВІ ІНФОРМАЦІЙНО-ОХОРОННІ ЗНАКИ

    Зазначені заходи проведені для інформування відвідувачів парку, аби наголосити на необхідності дотримання правил перебування на заповідних територіях.

    Нагадаємо, що відповідно статті 252 Кримінального кодексу України, умисне знищення або пошкодження територій, взятих під охорону держави, та об'єктів природно-заповідного фонду карається штрафом від 17 до 51 тисячі гривень або обмеженням волі на строк до трьох років.

    Крім того, статтею 771 Кодексу України про адміністративні правопорушення за випалювання стерні, рослинності або її залишків та опалого листя в межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду передбачено накладення штрафу на громадян від 6120 до 12240 гривень, на посадових осіб - від 20400 до 30600 гривень.

    Також порушення правил охорони та використання територій та об'єктів природно-заповідного фонду тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 153 до 408 гривень з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих природних ресурсів, на посадових осіб – від 255 до 510 гривень.

    Вкотре звертаємося до всіх жителів і гостей Чернігівщини – дотримуйтеся правил перебування у зелених парках, бережіть природу і насолоджуйтеся її красотами без шкоди довкіллю!

     

     
     
    За повідомленням КЗ «РЛП «Ялівщина»

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система