Анонси


    Назад

    ОБГОВОРЕНІ ПІДСУМКИ РОБОТИ КОМУНАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЗА 2023 РІК

    Днями в Департаменті екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА відбулась робоча нарада з керівниками комунальних закладів «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» та «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський».

    Зокрема, були обговорені підсумки діяльності комунальних закладів у 2023 році та визначені основні напрямки роботи на 2024 рік.

    Серед пріоритетів залишається охорона і збереження флори та фауни, в тому числі окремих зникаючих видів, розвиток рекреації, проведення науково-дослідних робіт і спостережень, інформаційно-роз’яснювальних кампаній, еколого-освітня діяльність.

    – Для нас важливо – забезпечити дотримання вимог природоохоронного законодавства на заповідних територіях. Тому маємо активізувати співпрацю з контролюючими і правоохоронними органами щодо виявлення та попередження відповідних порушень на території парків, – наголосила директор Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА Наталія Грудницька.

    Серед іншого, учасники наради обговорили перспективи розвитку існуючих та створення нових туристичних маршрутів, розроблення і облаштування екологічних стежок, тематику проведення екологічних акцій та інформаційно-виховних кампаній.

     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система