Анонси


    Назад

    РОЗПОЧАТО ПРОЦЕДУРУ ОВД ТЕХНІЧНОГО ПЕРЕОСНАЩЕННЯ ТОВ «ЧЕРНІГІВАГРОШЛЯХБУД»

    ТОВ «Чернігівагрошляхбуд» планує встановити додаткові ґрунтозмішувальну та емульсійну установки на території свого виробничого майданчика по вулиці Павла Тичини у Чернігові.

    Ґрунтозмішувальна установка використовуватиметься для виготовлення щебенево-піщаних сумішей, емульсійна установка – для виготовлення бітумної емульсії.

    Дана діяльність відповідно до вимог законодавства перш ніж впроваджуватись, має спочатку пройти процедуру оцінки впливу на довкілля.

    Минулого тижня відповідне повідомлення було завантажено до Єдиного реєстру з оцінки впливу на довкілля сайті Міндовкілля та на сайті Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації.

    Зауваження та пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до 18 березня 2024 року на адресу Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації: пр-т Миру,14, м. Чернігів,14000, [email protected].

     

    Департамент екології та природних ресурсів

    Чернігівської облдержадміністрації

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система