Анонси


    Назад

    ЯК ОФОРМИТИ ДОЗВІЛ НА ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З ОБРОБЛЕННЯ ВІДХОДІВ: МІНДОВКІЛЛЯ ЗАПРОШУЄ НА ТРЕНІНГ

    Будь-які зміни завжди викликають багато запитань. І це нормально.

    Щоб у підприємств було якомога менше складнощів із переходом на нову дозвільну систему в рамках реформи, Міндовкілля запрошує на тренінг.  

    Ми готові не лише надати відповіді та необхідні роз’яснення, але і разом з будь-яким підприємством пройти онлайн весь шлях на ЕкоСистемі. Тож на тренінгу чекаємо на "добровольців", які на власному прикладі покажуть, що оформити дозвіл на здійснення операцій з оброблення відходами – це легко, зручно та швидко. 

    Коли: 7 березня об 11.00

    Де: онлайн платформа Webex

    Посилання для приєднання: https://mepr.webex.com/mepr-ru/j.php?MTID=m56540f75177b9292b3a87120b3695766

    Нагадаємо, Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови №314 "Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану". Цим рішенням Уряд дав час бізнесу адаптуватися до нових умов роботи в рамках реформи управління відходами. Однак, ті хто планують працювати у цій сфері, із 9 січня мають 5 місяців, щоб зібрати необхідні документи та отримати дозвіл. 

    По завершенню цього терміну здійснювати захоронення чи переробку відходів зможуть лише підприємства, які матимуть дозволи. А отже буде підтверджено, що вони відповідають встановленим вимогам, мають необхідну матеріально-технічну базу та кваліфікований персонал, і їх діяльність не завдаватиме шкоди людям та довкіллю.

     

    За повідомленням Міндовкілля

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система