<<<100 - 104 з 104>>>


06 Червня 2019 12:33Фестиваль

ЧЕРНІГІВЩИНА ЗА ЕКОСТИЛЬ

Третій рік поспіль до Всесвітнього дня навколишнього природного середовища у Чернігові проходить фестиваль «Життя в стилі ЕКО». Його основна мета — пропагувати екологічні знання та культуру, здоровий спосіб життя, привернути увагу громадськості до пам’яток природи та їх охорони.

З року в рік фестиваль набуває все більшої популярності серед населення, особливо молоді. Тож і сьогодні у Ялівщині зібралися школярі, студенти, просто небайдужі до стану навколишнього середовища містяни.

— Подібні заходи не тільки зближують, а й вкотре змушують замислитися над бережним ставленням до природи. Кожен з нас може перейти на екологічний стиль життя. Варто лиш захотіти і зробити перший крок. Наприклад, відмовитися від поліетиленових пакетів

08 Квітня 2019 11:42Акція

«ПОДАРУЙ ДЛЯ ПТАХІВ БУДИНОЧОК – 2019»

Птахи відіграють важливу роль у природі та житті людини. Саме за їх посередництвом відбувається поширення насіння рослин (наприклад, сойки, дрозди, кедрівки).

Комахоїдні птахи, як правило, корисні для рослин, оскільки живляться личинками різних комах, що завдають рослинам великої шкоди. Особливо значну кількість комах поїдають горобцеподібні (синиці, повзики, зяблики, щиглики), приносячи величезну користь сільському й лісовому господарству. Птахи також становлять значну естетичну цінність.

Велика різноманітність антропогенних факторів і їх дія, зводиться головним

19 Березня 2019 08:21Конкурс

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсного відбору на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради

 

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 26.02.2019 № 106 «Про оголошення конкурсного відбору на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради» та рішення Конкурсної комісії обласної державної адміністрації для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради від 14.03.2019 № 1 оголошується конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради.

Вимоги до кандидатів:

- громадянство України;

- вища освіта бажано екологічного, біологічного або географічного спрямування;

- досвід роботи в сфері навколишнього природного середовища;

- вільне володіння державною мовою;

- перспективний план розвитку закладу та пропозиції щодо його управління.

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсному відборі:

  1. письмова заява про участь у конкурсному відборі;
  2. біографічна довідка (резюме) у довільній формі;
  3. копія документів про освіту (з додатками);
  4. копія паспорта;
  5. письмова згода на збір та обробку персональних даних;
  6. копія трудової книжки;
  7. електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік (роздрукована з сайту Національного агентства з
13 Березня 2019 16:00Акція

ЗАПРОШУЄМО ПРИЄДНАТИСЯ ДО ПРИРОДООХОРОННОЇ АКЦІЇ «ДЕНЬ ЗУСТРІЧІ ПТАХІВ-2019»

 

Комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Ялівщина» Чернігівської обласної ради

Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації

Кафедра екології та охорони природи Національного університету «Чернігівський Колегіум» імені Т.Г.Шевченка

Чернігівська обласна організація Всеукраїнського товариства охорони природи

Чернігівська міська організація Всеукраїнської екологічної ліги

    

Запрошуємо приєднатися до природоохоронної акції

«День зустрічі птахів-2019»

Необхідність принаджування птахів у сади і лісонасадження найчастіше пояснюють мало не з товарно-споживчої позиції - головним аргументом є використання птахів для знищення різних листоїдних і плодоїдних комах та інших безхребетних тварин, щоб позбутися шкідників і зберегти врожай. Однак у парках і скверах

27 Лютого 2019 10:00Звіт

ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РЕГІОНАЛЬНИЙ ЛАНДШАФТНИЙ ПАРК «ЯЛІВЩИНА» ЗА СІЧЕНЬ - ГРУДЕНЬ 2018 Р.

Звіт про діяльність КЗ Чернігівської обласної ради "РЛП "Ялівщина"

<<<100 - 104 з 104>>>