Анонси


    Назад

    Усе бере від матері початок...Матуся наша ангел на землі

    За давніми традиціями, коли вишня, мов наречена, одягається в біле вбрання, і яблуня красується в пишному вінку, на українську землю приходить світле і лагідне свято День Матері. Воно стукає в кожну оселю, й ставши на порозі, нагадує всім про призабуту мудрість віків -- звичай вшановувати Материнську Долю.

    Напередодні Дня Матері у міській бібліотеці-філії №1 відбулося засідання клубу "Світоч": літературно-музичне свято " Усе бере від матері початок...Матуся наша ангел на землі " .

    До світочанців завітала Жінка, Мати, волонтер, член правління громадської організації "Вогонь Відродження " Вікторія Іванько.

    Вона розповіла про те,як справляється зі своїми сімейними справами, виховує двох дітей, працює, а ще займається громадською роботою у вільний від роботи час. Молодь у дружній, щирій атмосфері спілкувалася з пані Вікторією та отримали корисні поради.

    Біля книжкової виставки " Мати - Берегиня роду людського " було проведено перегляд літератури. Члени клубу " Світоч " читали вірші, слухали пісні про Матір. Колектив міської бібліотеки-філії №1 вітає всіх з Днем Матері.

    Світлана Сергієнко, бібліотекар міської б/ф №1 КЗ «Бахмацька ЦБС».

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система