Анонси


    Назад

    Щодо ситуації на річці Остер

    Рисунок в тексте

    Иллюстрация

    В засобах масової інформації з'явилися публікації про забруднення річки Остер в Козелецькому районі. В зв'язку з цим представники Деснянського басейнового управління водних ресурсів та Департаменту екології та природних ресурсів здійснили виїзд до річки Остер в Козелецькому районі. Деснянським басейновим управлінням водних ресурсів відібрано проби води річки Остер вище та нижче смт Козелець для їх подальшого дослідження.

    Для більш детального та ретельного дослідження води в річці Остер Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації розіслано листи всім службам, які здійснюють дослідження поверхневих вод з проханням провести дослідження вод на території Носівського, Ніжинського та Козелецького районів.

    За дорученням першого заступника заступника голови облдержадміністрації Леоніда Сахневича на 26 січня 2017 року заплановано засідання Комісії з питань моніторингу довкілля Чернігівської області в залі № 2 облдержадміністрації о 900. На засідання запрошуються представники засобів масової інформації та громадських об'єднань.

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система