Анонси


    Назад

    КЗ «РЛП «МІЖРІЧИНСЬКИЙ» ЗАКУПИВ НОВУ ТЕХНІКУ

    Автомобіль, квадроцикл, три трицикли та десять велосипедів придбав комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради.

    Транспортні засоби вартістю майже 950 тисяч гривень закуплено наприкінці минулого року в рамках Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2014-2020 роки.

    Міжрічинський – один з найбільших регіональних ландшафтних парків в Україні, який розміщується на перетині Дніпровського та поліського екокоридорів. Тут, зокрема, мешкають майже 40 видів рідкісних тварин,  наявний 21 вид рідкісних рослин, занесених до Червоної книги України. Це – рекреаційна зона і водночас туристично привабливий об’єкт.

    РЛП «Міжричинський» має значну територію – близько 79 тисяч гектарів. Тому, з огляду на таку велику територію та незначний штат працівників вказаного комунального закладу (15 осіб), техніка надзвичайно потрібна для забезпечення його належного функціонування, охорони і швидкого реагування на факти порушення природоохоронного законодавства.

    Крім того, велосипеди та трицикли використовуватимуться для організації культурно-освітніх і туристично-рекреаційних заходів. При цьому зароблені кошти в подальшому планується спрямовувати на розвиток парку.

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система