Анонси


    Назад

    ЗАТВЕРДЖЕНО ДОКУМЕНТ З ПЛАНУВАННЯ ТА КОМПЛЕКСНОГО РОЗВИТКУ РЛП «МІЖРІЧИНСЬКИЙ»

    Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів і об’єктів затверджено 12 травня рішенням сесії обласної ради.

    Проєкт є основним документом з планування та комплексного розвитку територій, обґрунтування природоохоронних та господарських заходів з виконання завдань, визначених законодавчими актами. На підставі положень проєкту мають розроблятися матеріали лісовпорядкування, землеустрою, генеральні плани поселень, комплексів відпочинку на території парку, а також прилеглих зон.

    Документом також обґрунтовані заходи з організації території, зонування, охорони, відтворення та рекреаційного використання природних комплексів і об’єктів РЛП «Міжрічинський».

    Нагадаємо: регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» створений рішенням Чернігівської обласної ради у червні 2002 року без вилучення земельних ділянок у їх власників та користувачів. Загальна площа парку на сьогодні становить 78753,95 гектарів. Парк розташований на території Козелецького і Чернігівського районів в міжріччі Дніпра та Десни і є одним із найбільших регіональних парків в Україні.

     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система