Анонси


    Назад

    КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «РЛП «МІЖРІЧИНСЬКИЙ» ЗАПРОШУЄ НА ПРОГУЛЯНКУ ЛЮБИТЕЛІВ ВІДПОЧИНКУ НА ПРИРОДІ

    Прокат велосипедів, екскурсії, прогулянки на квадроциклі та трициклах тепер доступні для відвідувачів регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський». Зазначені послуги на платній основі надає КЗ «РЛП «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради.

    Зокрема, прокат велосипеда на 1 годину коштує для дорослих – 52 гривні, для студентів – 39 гривень, для дітей до 14 років – 26 гривень. Вартість години прогулянки на квадроциклі складає 220 гривень, на трициклі – 110 гривень для дорослих, 83 гривні для студентів, 55 гривень для дітей. Піша прогулянка територією парку з гідом коштує 40 гривень для дорослих, 30 гривень для студентів, 20 гривень для дітей (група не менше 10 осіб).

    Вказані послуги на платній основі надаються з метою розвитку рекреаційної інфраструктури парку, а також задоволення потреб людей у відпочинку, туризмі, здійсненні природоохоронних заходів.

    Керівництво закладу запрошує жителів та гостей Чернігівщини відвідати мальовничі куточки «Міжрічинського» – одного з найбільших парків України, розташованого на межі Лівобережного Полісся і Лісостепу, прогулятися його екологічними стежками, побути на одинці з дивовижною природою та насолодитися неймовірними різноманітними ландшафтами і чистим повітрям.

    Довідково. Вартість послуг розрахована на основі економічно-обґрунтованих витрат, пов’язаних із їх наданням. Положення про платні послуги, що надаються комунальним закладом «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради, затверджено наказом  вказаного закладу.

     

    За матеріалами КЗ «РЛП «Міжрічинський»

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система