Анонси


    Назад

    ЗМІНА ФОРМАТУ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПЛАНОВАНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

    Повідомляємо, що заплановані на 28 липня 2020 року громадські слухання з обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Будівництво централізованої каналізації вулиці Сосницької від будинку №4 до будинку №49, провулку Сосницького, вулиці Озерної №3, вулиці Шевченка від будинку №123 до будинку № 151, вулиці Механізаторів від будинку №15 до будинку №25 в м. Чернігові»  (справа в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля № 2020575770) не проводитимуться.

    Громадське обговорення зазначеної діяльності, відповідно до частини 2-1 статті 17 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», проводиться виключно у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

    Громадськість до 30 липня 2020 року включно може надавати зауваження і пропозиції до планованої діяльності до Департаменту екології та природних ресурсів облдерадміністрації у письмовій чи електронній формі на адресу: проспект Миру,14, м.  Чернігів, 14000, e-mail: [email protected].

     

    Департамент екології та природних ресурсів
    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система