Анонси


    Назад

    ДО 15-Ї РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ МЕЗИНСЬКОГО НПП

    Сьогодні, 11 лютого, у читальному залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка відбувся круглий стіл «Визначні природно-заповідні об’єкти Чернігівської області. Мезинський національний природний парк». Захід організовано адміністрацією Мезинського НПП з нагоди 15-ї річниці його створення.

    Учасники круглого столу розглянули нагальні проблемні питання функціонування парку та подальші дії щодо його розвитку, привітали очільника закладу з ювілеєм, побажали плідної праці та успіхів у справі збереження природно-заповідних територій. До уваги присутніх були представлені науково-ілюстративні матеріали та кінофрагменти, присвячені Мезинському НПП, які наглядно презентували красу цієї мальовничої території.

    Окрім представників адміністрації Мезинського НПП в обговоренні взяли участь фахівці Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації, Державної екологічної інспекції у Чернігівській області, Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка, Чернігівського обласного туристично-інформаційного центру, науковці та інші.

     

     

    Департамент екології та природних ресурсів 
    Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система