Анонси


    Назад

    УКРАЇНЦІ, ЯКІ МОТИВУЮТЬ СТАВАТИ ЕКО-СВІДОМИМИ

    Як протидіяти змінам клімату? Куди викидати вживані батарейки та як почати сортувати сміття – поради для маленького читача зібрано у книжці «Еко-історії для моїх маленьких друзів».

    Автор книги та голова громадської організації «Екологічна нація» Богдан Красавцев через оповідання залучає дітей до еко-освіти, розповідає про екологічний спосіб життя та захист довкілля.

    В оповіданнях читач знайомиться з дотепними і часом кумедними персонажами – Бу, Уца, Джеремі, Чорницею та Ба. Герої книжки мешкають у Львові, Одесі, Харкові і Києві та вчать дітей бути еко-свідомими.

    Книжка «Еко-історії для моїх маленьких друзів» безкоштовно розповсюджується в бібліотеках і школах України. Попереднє замовлення можна оформити тут.

    За словами автора книги, нею вже користуються 150 шкіл, бібліотек, культурних центрів із різних регіонів України. «Еко-історії для моїх маленьких друзів» вирушили до української діаспори у 8 країн світу: Іспанія, Фінляндія, Естонія, США, Японія, Росія, Німеччина, Угорщина.

    А ще, Богдан Красавцев проводить майстер-класи з дітками, які отримали книжки. Такі зустрічі вже відбулися у мистецькій школі-інтернаті у селі Олександрія на Рівненщині, бібліотеках Житомира та Києва.

    У планах автора – весняний тур навчальними закладами України, під час якого він поспілкується з дітьми про збереження довкілля.

    На прохання Міндовкілля, автор поділився лінком на електронну версію книжки, яка вже доступна за посиланням.

     

    За інформацією Міністерства захисту довкілля
     та природних ресурсів України

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система