Анонси


    Назад

    ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

    Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації нагадує суб’єктам господарювання, які отримали висновки з оцінки впливу на довкілля (ОВД) на плановану діяльність, про необхідність проведення післяпроєктного моніторингу та надання відповідних звітних матеріалів.

    Післяпроєктний моніторинг здійснюється з метою виявлення будь-яких розбіжностей і відхилень у прогнозованих рівнях впливу впровадженої господарської діяльності на стан довкілля, а також визначення ефективності заходів із запобігання забрудненню навколишнього природного середовища.

    Порядок, строки і вимоги до проведення післяпроєктного моніторингу визначаються у висновках з ОВД до кожної конкретної планованої діяльності.

    До слова, зазначені вимоги встановлені статтею 13 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

    Звертаємо увагу, що звіти про результати післяпроєктного моніторингу необхідно в обов’язковому порядку направляти Департаменту екології та природних ресурсів ОДА, у разі, якщо висновки з ОВД готував уповноважений центральний орган – звітні матеріали подаються до Міндовкілля.

    З результатами післяпроєктного моніторингу впливу господарської діяльності, впровадженої на території області діяльності, можна ознайомитися за посиланням.

     

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система