Анонси


    Назад

    НА ПРОГУЛЯНКУ – ДО ПАРКУ «МІЖРІЧИНСЬКИЙ»

    З давніх часів усім відомо, що прогулянки лісом зміцнюють імунну систему, знижують кров'яний тиск та покращують загальне самопочуття.

    Вчені стверджують, що під час перебування в екосистемах серед зелених насаджень в організмі людини знижується вироблення гормону стресу – кортизолу. У свою чергу, його підвищений рівень призводить до безсоння, викликає проблеми із зайвою вагою, негативно відображається на функціонуванні серця і призводить до передчасного старіння.

    Нині стоять погожі осінні дні – гарний час для того, щоб вирушити на екскурсію до лісу чи парку.

    Адміністрація комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» запрошує всіх бажаючих відвідати цей природно-заповідний об’єкт і насолодитися його чудовими краєвидами.

    Наразі працівники закладу проводять тематичні екскурсії, під час яких ознайомлюють відвідувачів з особливостями парку, його рослинним і тваринним світом.

    – Час, проведений у лісі, – це затишок і спокій, миті без турбот і міської суєти. Тут сама природа дарує людині незрівнянне ні з чим відновлення. Крім того, під час екскурсій наші гості мають змогу ближче познайомитися з різноманітними місцевими видами флори та фауни. До речі, багато з них є рідкісними і знаходяться під охороною держави, – зазначає керівник КЗ «РЛП «Міжрічинський» Сергій Кошовий.

     

    За інформацією КЗ «РЛП «Міжрічинський»

    Назад

     

    Картинки по запросу картинка міністерство захисту довкілля та природних ресурсів

     

     
     

     
     
    Картинки по запросу Картинка сайт Еко-система